Lista des comenes de l’En

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Alar vers : navegacion, rechèrche
B down.svg Cél articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. Lo blâson panarpetan


Lista des comenes du dèpartement de l’En[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Lista des 419 comenes de l’En per ôrdre de code INSEE, avouéc lo code postâl, lo nom en arpitan et lo nom en francês.

Code INSEE Code postâl Nom en arpitan Nom en francês
01001 01400 xx L'Abergement-Clémenciat
01002 01640 xx L'Abergement-de-Varey
01004 01500 Ambèriœx Ambérieu-en-Bugey
01005 01330 Ambèriœx-en-Domba Ambérieux-en-Dombes
01006 01300 xx Ambléon
01007 01500 Ambronê Ambronay
01008 01500 Ambutrix Ambutrix
01009 01300 xx Andert-et-Condon
01010 01350 xx Anglefort
01011 01100 xx Apremont
01012 01110 xx Aranc
01013 01230 xx Arandas
01014 01100 xx Arbent
01015 01300 xx Arbignieu
01016 01190 xx Arbigny
01017 01230 xx Argis
01019 01510 xx Armix
01021 01480 xx Ars-sur-Formans
01022 01510 xx Artemare
01023 01570 xx Asnières-sur-Saône
01024 01340 Ategnat Attignat
01025 01380 Bâgiê-la-Vela Bâgé-la-Ville
01026 01380 Bâgiê-lo-Châtél / Bagiê-lo-Châtel Bâgé-le-Châtel
01027 01360 xx Balan
01028 01990 Banins Baneins
01029 01270 xx Beaupont
01030 01480 xx Beauregard
01032 01360 xx Béligneux
01033 01200 Bèlagouârda / Bèlagârda Bellegarde-sur-Valserine
01034 01300 Bèlê Belley
01035 01130 xx Belleydoux
01031 01810 xx Bellignat
01036 01260 xx Belmont-Luthézieu
01037 01470 xx Bénonces
01038 01370 xx Bény
01039 01350 xx Béon
01040 01340 xx Béréziat
01041 01500 xx Bettant
01042 01290 xx Bey
01043 01700 xx Beynost
01044 01200 xx Billiat
01045 01330 xx Birieux
01046 01290 xx Biziat
01047 01150 xx Blyes
01245 01250 xx Bohas-Meyriat-Rignat
01049 01120 xx La Boisse
01050 01190 xx Boissey
01051 01450 xx Bolozon
01052 01330 xx Bouligneux
01053 01000 Bôrg Bourg-en-Bresse
01054 01800 xx Bourg-Saint-Christophe
01056 01640 xx Boyeux-Saint-Jérôme
01057 01190 xx Boz
01058 01300 xx Brégnier-Cordon
01059 01260 xx Brénaz
01060 01110 xx Brénod
01061 01300 xx Brens
01062 01360 xx Bressolles
01063 01460 xx Brion
01064 01470 xx Briord
01065 01310 xx Buellas
01066 01510 xx La Burbanche
01067 01430 xx Ceignes
01068 01450 xx Cerdon
01069 01240 Essèrtenes / Sèrtena Certines
01071 01170 xx Cessy
01072 01250 Sêzeriat / Cêzeriat Ceyzériat
01073 01350 xx Ceyzérieu
01074 01320 Chalamont Chalamont
01075 01480 xx Chaleins
01076 01230 xx Chaley
01077 01450 xx Challes
01078 01630 xx Challex
01079 01260 xx Champagne-en-Valromey
01080 01110 xx Champdor
01081 01410 xx Champfromier
01082 01420 xx Chanay
01083 01990 Chanens Chaneins
01084 01400 xx Chanoz-Châtenay
01085 01240 xx La Chapelle-du-Châtelard
01087 01130 xx Charix
01088 01800 xx Charnoz-sur-Ain
01089 01500 xx Château-Gaillard
01090 01320 Châtenê Châtenay
01091 01200 xx Châtillon-en-Michaille
01092 01320 Châtelyon-la-Palud Châtillon-la-Palud
01093 01400 xx Châtillon-sur-Chalaronne
01094 01190 xx Chavannes-sur-Reyssouze
01095 01250 xx Chavannes-sur-Suran
01096 01660 Chavèriat Chaveyriat
01097 01510 xx Chavornay
01098 01300 xx Chazey-Bons
01099 01150 xx Chazey-sur-Ain
01100 01510 xx Cheignieu-la-Balme
01101 01430 xx Chevillard
01102 01190 Chevrox / Chevrœx Chevroux
01103 01170 xx Chevry
01104 01410 xx Chézery-Forens
01105 01390 Séveriœ / Sivriœx Civrieux
01106 01250 xx Cize
01107 01230 Cllêziœx Cleyzieu
01108 01270 Colignê Coligny
01109 01550 xx Collonges
01110 01300 xx Colomieu
01111 01230 xx Conand
01112 01430 xx Condamine
01113 01400 xx Condeissiat
01114 01200 xx Confort
01115 01310 xx Confrançon
01116 01300 xx Contrevoz
01117 01300 xx Conzieu
01118 01420 xx Corbonod
01119 01110 xx Corcelles
01121 01110 xx Corlier
01122 01110 xx Cormaranche-en-Bugey
01123 01290 xx Cormoranche-sur-Saône
01124 01560 xx Cormoz
01125 01250 xx Corveissiat
01127 01370 Cort-Mangôd / Cormàngôx Courmangoux
01128 01560 xx Courtes
01129 01320 Crans Crans
01130 01340 Crâs Cras-sur-Reyssouze
01133 01350 xx Cressin-Rochefort
01134 01290 Crotèt Crottet
01135 01170 xx Crozet
01136 01290 xx Cruzilles-lès-Mépillat
01138 01350 xx Culoz
01139 01560 xx Curciat-Dongalon
01140 01310 Cortafon / Cœrtafond Curtafond
01141 01300 xx Cuzieu
01142 01120 xx Dagneux
01143 01220 xx Divonne-les-Bains
01144 01380 Dommartin Dommartin
01146 01400 xx Dompierre-sur-Chalaronne
01145 01240 xx Dompierre-sur-Veyle
01147 01270 xx Domsure
01148 01590 xx Dortan
01149 01500 xx Douvres
01150 01250 xx Drom
01151 01160 xx Druillat
01152 01130 xx Échallon
01153 01170 xx Échenevex
01154 01340 xx Étrez
01155 01230 xx Évosges
01156 01800 Faramans Faramans
01157 01480 xx Fareins
01158 01550 xx Farges
01159 01570 Felyens / Felyèns Feillens
01160 01210 xx Ferney-Voltaire
01162 01350 xx Flaxieu
01163 01340 xx Foissiat
01165 01090 xx Francheleins
01166 01480 xx Frans
01167 01140 xx Garnerans
01169 01090 xx Genouilleux
01171 01100 xx Géovreisset
01170 01460 xx Géovreissiat
01172 01250 xx Germagnat
01173 01170 Gèx Gex
01174 01130 xx Giron
01175 01190 Gorrevôd / Gorrevœd Gorrevod
01176 01260 xx Le Grand-Abergement
01177 01250 xx Grand-Corent
01179 01290 xx Grièges
01180 01220 xx Grilly
01181 01810 xx Groissiat
01182 01680 xx Groslée
01183 01090 xx Guéreins
01184 01250 xx Hautecourt-Romanèche
01185 01110 xx Hauteville-Lompnes
01186 01110 xx Hostias
01187 01260 xx Hotonnes
01188 01140 xx Illiat
01189 01200 xx Injoux-Génissiat
01190 01680 xx Innimond
01191 01430 xx Izenave
01192 01580 xx Izernore
01193 01300 xx Izieu
01194 01480 xx Jassans-Riottier
01195 01250 Jâsseron Jasseron
01196 01340 xx Jayat
01197 01250 xx Journans
01198 01800 Joyœx Joyeux
01199 01640 xx Jujurieux
01200 01450 xx Labalme
01202 01150 Lagniœ Lagnieu
01203 01290 xx Laiz
01204 01130 xx Lalleyriat
01205 01200 xx Lancrans
01206 01430 xx Lantenay
01207 01330 xx Lapeyrouse
01208 01350 xx Lavours
01209 01200 xx Léaz
01210 01410 xx Lélex
01211 01240 Lent Lent
01212 01560 xx Lescheroux
01213 01150 Lêment Leyment
01214 01450 xx Leyssard
01215 01420 xx Lhôpital
01216 01680 Lués Lhuis
01218 01260 xx Lochieu
01219 01680 xx Lompnas
01221 01260 xx Lompnieu
01224 01360 xx Loyettes
01225 01090 xx Lurcy
01227 01300 xx Magnieu
01228 01430 xx Maillat
01229 01340 Monlafretât Malafretaz
01230 01560 xx Mantenay-Montlin
01231 01570 Manziê / Mànziât Manziat
01232 01851 Mârbôsc / Màrbœz Marboz
01233 01680 xx Marchamp
01234 01300 xx Marignieu
01235 01240 xx Marlieux
01236 01340 xx Marsonnas
01237 01810 Martegnê / Martegnât Martignat
01238 01600 xx Massieux
01239 01300 xx Massignieu-de-Rives
01240 01580 xx Matafelon-Granges
01241 01370 Melyonâs Meillonnas
01242 01450 xx Mérignat
01243 01480 xx Messimy-sur-Saône
01244 01800 Mèssemiox / Mèssemiœx Meximieux
01246 01660 xx Mézériat
01247 01410 xx Mijoux
01248 01390 Mionê / Mionnê Mionnay
01249 01700 Merebél / Mereber Miribel
01250 01600 xx Misérieux
01252 01140 xx Mogneneins
01254 01250 xx Montagnat
01255 01470 xx Montagnieu
01257 01200 xx Montanges
01258 01090 xx Montceaux
01259 01310 xx Montcet
01260 01800 xx Le Montellier
01261 01390 xx Monthieux
01262 01120 Montluèl Montluel
01263 01090 Montmèrlo Montmerle-sur-Saône
01264 01310 Montracol Montracol
01265 01460 xx Montréal-la-Cluse
01266 01340 xx Montrevel-en-Bresse
01268 01300 xx Murs-et-Gélignieux
01269 01460 Nantuat Nantua
01271 01300 xx Nattages
01272 01400 xx Neuville-les-Dames
01273 01160 xx Neuville-sur-Ain
01274 01130 xx Les Neyrolles
01275 01700 xx Neyron
01276 01120 xx Niévroz
01277 01230 xx Nivollet-Montgriffon
01267 01460 xx Nurieux-Volognat
01279 01230 xx Oncieu
01280 01510 xx Ordonnaz
01281 01210 xx Ornex
01282 01430 xx Outriaz
01283 01100 xx Oyonnax
01284 01190 xx Ozan
01285 01600 xx Parcieux
01286 01300 xx Parves
01288 01630 xx Péron
01289 01960 xx Péronnas
01290 01800 Pèrôges Pérouges
01291 01540 xx Perrex
01292 01260 xx Le Petit-Abergement
01293 01430 xx Peyriat
01294 01300 xx Peyrieu
01295 01140 xx Peyzieux-sur-Saône
01296 01270 xx Pirajoux
01297 01120 Pesê Pizay
01298 01130 xx Plagne
01299 01330 xx Le Plantay
01300 01130 xx Le Poizat
01301 01310 xx Polliat
01302 01350 xx Pollieu
01303 01450 xx Poncin
01304 01160 Pont d’En /Lo Pont d’En Pont-d’Ain
01305 01190 Pont-de-Vâls / Vâlx Pont-de-Vaux
01306 01290 Pont-de-Vêla Pont-de-Veyle
01307 01460 xx Port
01308 01550 xx Pougny
01309 01250 xx Pouillat
01310 01300 xx Prémeyzel
01311 01110 xx Prémillieu
01312 01370 xx Pressiat
01313 01280 xx Prévessin-Moëns
01314 01160 Priê Priay
01316 01510 xx Pugieu
01317 01250 xx Ramasse
01318 01390 Rancê Rancé
01319 01990 xx Relevant
01320 01750 Replanjo / Replànjo Replonges
01321 01250 xx Revonnas
01322 01600 xx Reyrieux
01323 01190 xx Reyssouze
01325 01800 xx Rignieux-le-Franc
01328 01400 Romans Romans
01329 01510 xx Rossillon
01330 01260 xx Ruffieu
01331 01450 xx Saint-Alban
01332 01380 Sent-André / Sènt-Àndré Saint-André-de-Bâgé
01333 01390 xx Saint-André-de-Corcy
01334 01290 xx Saint-André-d'Huiriat
01335 01240 xx Saint-André-le-Bouchoux
01336 01960 xx Saint-André-sur-Vieux-Jonc
01337 01190 Sent-Benimo Saint-Bénigne
01338 01300 xx Saint-Benoît
01339 01600 xx Saint-Bernard
01340 01300 xx Saint-Bois
01341 01300 xx Saint-Champ
01343 01380 Sent-Ciro / Sènt-Ciro Saint-Cyr-sur-Menthon
01345 01500 Sant-Denis Saint-Denis-en-Bugey
01344 01000 Sent-Denis Saint-Denis-lès-Bourg
01346 01340 xx Saint-Didier-d'Aussiat
01347 01600 xx Saint-Didier-de-Formans
01348 01140 xx Saint-Didier-sur-Chalaronne
01342 01120 Senta-Crouèx Sainte-Croix
01353 01600 xx Sainte-Euphémie
01366 01150 xx Sainte-Julie
01349 01800 xx Saint-Éloi
01382 01330 Sente-Olivo Sainte-Olive
01350 01370 xx Saint-Étienne-du-Bois
01351 01140 xx Saint-Étienne-sur-Chalaronne
01352 01190 xx Saint-Étienne-sur-Reyssouze
01354 01630 xx Saint-Genis-Pouilly
01355 01380 xx Saint-Genis-sur-Menthon
01356 01400 xx Saint-Georges-sur-Renon
01357 01130 xx Saint-Germain-de-Joux
01358 01300 xx Saint-Germain-les-Paroisses
01359 01240 xx Saint-Germain-sur-Renon
01360 01630 xx Saint-Jean-de-Gonville
01361 01800 xx Saint-Jean-de-Niost
01362 01390 xx Saint-Jean-de-Thurigneux
01363 01640 xx Saint-Jean-le-Vieux
01364 01560 xx Saint-Jean-sur-Reyssouze
01365 01290 xx Saint-Jean-sur-Veyle
01367 01560 xx Saint-Julien-sur-Reyssouze
01368 01540 xx Saint-Julien-sur-Veyle
01369 01250 xx Saint-Just
01370 01750 Sent-Lôrent / Sènt-Lôrent Saint-Laurent-sur-Saône
01371 01390 xx Saint-Marcel
01372 01510 xx Saint-Martin-de-Bavel
01373 01430 xx Saint-Martin-du-Frêne
01374 01160 xx Saint-Martin-du-Mont
01375 01310 xx Saint-Martin-le-Châtel
01376 01700 xx Saint-Maurice-de-Beynost
01378 01800 xx Saint-Maurice-de-Gourdans
01379 01500 xx Saint-Maurice-de-Rémens
01380 01560 xx Saint-Nizier-le-Bouchoux
01381 01320 Sent-Neziér Saint-Nizier-le-Désert
01383 01240 Sent-Por Saint-Paul-de-Varax
01384 01230 xx Saint-Rambert-en-Bugey
01385 01310 xx Saint-Rémy
01386 01150 Sant-Sorlin Saint-Sorlin-en-Bugey
01387 01340 xx Saint-Sulpice
01388 01560 xx Saint-Trivier-de-Courtes
01389 01990 xx Saint-Trivier-sur-Moignans
01390 01150 xx Saint-Vulbas
01391 01270 Salâvro Salavre
01392 01580 xx Samognat
01393 01400 Sandrans Sandrans
01396 01150 xx Sault-Brénaz
01397 01220 xx Sauverny
01398 01480 Savegnœx Savigneux
01399 01170 xx Ségny
01400 01470 xx Seillonnaz
01401 01630 xx Sergy
01402 01190 xx Sermoyer
01403 01470 xx Serrières-de-Briord
01404 01450 xx Serrières-sur-Ain
01405 01960 Sèrvas Servas
01406 01560 xx Servignat
01407 01420 Sèssél Seyssel
01408 01250 xx Simandre-sur-Suran
01409 01260 xx Songieu
01410 01580 xx Sonthonnax-la-Montagne
01411 01150 Socllin / Soncllin Souclin
01412 01400 xx Sulignat
01413 01420 Sorjœx Surjoux
01414 01260 xx Sutrieu
01415 01510 xx Talissieu
01416 01230 xx Tenay
01417 01110 xx Thézillieu
01418 01120 xx Thil
01419 01710 xx Thoiry
01420 01140 xx Thoissey
01421 01230 Torciœ Torcieu
01422 01250 xx Tossiat
01423 01600 xx Toussieux
01424 01390 xx Tramoyes
01425 01160 xx La Tranclière
01426 01370 Trèfôrt / Trèfœrt Treffort-Cuisiat
01427 01600 xx Trévoux
01428 01140 xx Valeins
01429 01660 xx Vandeins
01430 01160 xx Varambon
01431 01150 xx Vaux-en-Bugey
01432 01270 Vrejon / Vèrjon Verjon
01433 01560 xx Vernoux
01434 01330 Vèrsalyœx Versailleux
01435 01210 xx Versonnex
01436 01170 xx Vesancy
01437 01560 xx Vescours
01439 01570 Vèsenes Vésines
01442 01260 xx Vieu
01441 01430 xx Vieu-d'Izenave
01443 01330 xx Villars-les-Dombes
01444 01150 xx Villebois
01445 01270 xx Villemotier
01446 01480 Velanôva Villeneuve
01447 01250 xx Villereversure
01448 01200 xx Villes
01449 01320 xx Villette-sur-Ain
01450 01800 xx Villieu-Loyes-Mollon
01451 01440 Veriat Viriat
01452 01510 xx Virieu-le-Grand
01453 01260 xx Virieu-le-Petit
01454 01300 xx Virignin
01456 01350 xx Vongnes
01457 01540 Vonâs / Vonnâs Vonnas