Lista di quemeun-e de la Val d’Outa

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
B down.svg Sit articllo l’è écrì eungn arpitàn valdotèn / Grafiya B.R.E.L.. [Articllo eungn ORB lardze : Lista des comenes de la Vâl d’Aoûta.] Lo blazón de la Val d’Ousta


Lista di 74 quemeun-e de la Val d’Outa pe ordre de code ISTAT, avouì lo code postal. Le non eundicoù son eun arpitàn valdotèn é eun fransé.

Code ISTAT Code postal Non eun patoué Non eun fransé
007001 11010 Allèn Allein
007002 11020 Antèi Antey-Saint-André
007003 11100 Oûta / la Veulla / (Ohta) Aoste
007004 11020 Arnà Arnad
007005 11011 Arvì Arvier
007006 11010 Aveuzo Avise
007007 11020 Ayas Ayas
007008 11010 Le-z-Amaveulles Aymavilles
007009 11020 Bar Bard
007010 11010 Bioun-a Bionaz
007011 11020 Brèissogne Brissogne
007012 11022 Bretchón Brusson
007013 11020 Tchallàn Challand-Saint-Anselme
007014 11020 Tchallàn-Sèn-Vitor Challand-Saint-Victor
007015 11023 Tsambava Chambave
007016 11020 Tsamoué Chamois
007017 11020 Tsandeprà Champdepraz
007018 11020 Tsamportché Champorcher
007019 11020 Tsarvènsoù Charvensod
007020 11024 Tsateillón Châtillon
007021 11012 Cogne Cogne
007022 11013 Croméyeui Courmayeur
007023 11020 Donas Donnas
007024 11010 Doue Doues
007025 11020 Émaréze Émarèse
007026 11014 Étroble Étroubles
007027 11020 Fén-is Fénis
007028 11020 Fontènemore Fontainemore
007029 11020 Gabi Gaby
007030 11010 Dzegnoù Gignod
007031 11020 Gressàn Gressan
007032 11020 Gressonèi-La-Trinitó Gressoney-La-Trinité
007033 11025 Gressonèi-Sèn-Jan Gressoney-Saint-Jean
007034 11020 One Hône
007035 11010 Èntroù Introd
007036 11020 Issime Issime
007037 11020 Issogne Issogne
007038 11020 Dzouènsàn Jovençan
007039 11020 La Madelén-a La Magdeleine
007040 11015 La Sala La Salle
007041 11016 La Tchouiille La Thuile
007042 11020 Lilianne Lillianes
007043 11020 Mondzovet Montjovet
007044 11017 Mordzé Morgex
007045 11020 Nus Nus
007046 11010 Ollomón Ollomont
007047 11010 Oyas Oyace
007048 11002 Perlo Perloz
007049 11020 Pollèn Pollein
007050 11020 Ponbozet Pontboset
007051 11004 Pontèi Pontey
007052 11026 Pon-Sèn-Marteun Pont-Saint-Martin
007053 11010 Pré-Sèn-Lédjé Pré-Saint-Didier
007054 11020 Car Quart
007055 11010 Rima-Noutra-Dama Rhêmes-Notre-Dame
007056 11010 Rima-Sèn-Dzordzo Rhêmes-Saint-Georges
007057 11100 Rouèizàn Roisan
007058 11020 Sèn-Cretoublo Saint-Christophe
007059 11023 Sèn-Denì Saint-Denis
007060 11020 Sèn-Marsì Saint-Marcel
007061 11010 Sèn-Nicolà Saint-Nicolas
007062 11014 Sènt-Oyèn Saint-Oyen
007063 11010 Sèn-Piére Saint-Pierre
007064 11010 Sèn-Remì Saint-Rhémy-en-Bosses
007065 11027 Sèn-Veunsèn Saint-Vincent
007066 11010 Saro Sarre
007067 11020 Torgnón Torgnon
007068 11010 Vagresèntse Valgrisenche
007069 11010 Vapeleunna Valpelline
007070 11010 Vassavaèntse Valsavarenche
007071 11028 Vatornèntse Valtournenche
007072 11020 Vèrèye Verrayes
007073 11029 Véres Verrès
007074 11018 Veullanoua Villeneuve