Lista des payis du mondo

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Alar vers : navegacion, rechèrche
B down.svg Cél articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. Lo blâson panarpetan


Lista des payis du mondo :

A[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
catalan : Principat d’Andorra
  • Lo drapél de l’Angola Angola - Rèpublica d’Angola
português : República de Angola

B[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

C[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

D[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

E[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

F[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

G[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

H[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

I[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

J[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

K[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

L[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

M[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

N[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

P[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Q[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

R[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

S[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

T[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

U[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

V[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
bichlamar : Ripablik blong Vanuatu
anglès : Republic of Vanuatu
francês : République du Vanuatu

Y[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Z[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z