Lista des payis du mondo

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Alar vers : navigacion, rechèrche
B down.svg Ceti articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. B down.svg



Lista des payis du mondo :

A[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
catalan : Principat d’Andorra
  • Lo drapél de l’Angola Angola - Rèpublica d’Angola
português : República de Angola

B[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

C[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

D[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

E[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

F[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

G[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

H[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

I[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

J[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

K[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

L[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

M[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

N[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

P[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Q[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

R[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

S[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

T[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

U[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

V[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
bichlamar : Ripablik blong Vanuatu
anglès : Republic of Vanuatu
francês : République du Vanuatu

Y[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Z[changiér | modifier le wikitexte]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z