Lista de les comenes de l’Isera

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Aller à la navigation Aller à la recherche
B down.svg Cél articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. Lo blâson panarpetan


Lista de les comenes du dèpartament de l’Isera[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Lista de les 533 comenes de l’Isera per ôrdre de code INSEE, avouéc lo code postâl, lo nom en arpetan et lo nom en francês.

Code INSEE Code postâl Nom en arpetan Nom en francês
38001 38490 Los Âbrèts-en-Dôfenât Les Abrets en Dauphiné
38002 38190 encognu Les Adrets
38003 38150 encognu Agnin
38004 38470 encognu L'Albenc
38005 38114 encognu Allemond
38006 38580 Alevârd Allevard
38008 38970 Ambél Ambel
38009 38150 encognu Anjou
38010 38460 encognu Annoisin-Chatelans
38011 38280 encognu Anthon
38012 38490 Aoûta Aoste
38013 38140 encognu Apprieu
38014 38510 encognu Arandon
38015 38440 encognu Artas
38016 38260 encognu Arzay
38017 38150 encognu Assieu
38018 38680 encognu Auberives-en-Royans
38019 38550 encognu Auberives-sur-Varèze
38020 38142 encognu Auris
38021 38880 encognu Autrans
38022 38630 encognu Les Avenières
38023 38650 encognu Avignonet
38024 38300 encognu Badinières
38025 38260 encognu Balbins
38026 38390 encognu La Balme-les-Grottes
38027 38530 Barrâls Barraux
38028 38490 La Bâtia-Devesins La Bâtie-Divisin
38029 38110 encognu La Bâtie-Montgascon
38030 38140 encognu Beaucroissant
38031 38970 encognu Beaufin
38032 38270 encognu Beaufort
38033 38470 encognu Beaulieu
38034 38270 encognu Beaurepaire
38035 38440 encognu Beauvoir-de-Marc
38036 38160 encognu Beauvoir-en-Royans
38037 38270 encognu Bellegarde-Poussieu
38038 38690 encognu Belmont
38039 38190 encognu Bernin
38040 38142 encognu Besse
38041 38160 encognu Bessins
38042 38690 encognu Bévenais
38043 38850 encognu Bilieu
38044 38690 encognu Biol
38045 38330 encognu Biviers
38046 38690 encognu Bizonnes
38047 38730 encognu Blandin
38048 38090 encognu Bonnefamille
38049 38260 encognu Bossieu
38050 38510 encognu Le Bouchage
38051 38150 encognu Bougé-Chambalud
38052 38520 encognu Le Bourg-d'Oisans
38053 38300 Brégon Bourgoin-Jallieu
38054 38390 encognu Bouvesse-Quirieu
38055 38510 encognu Brangues
38056 38870 encognu Bressieux
38057 38320 Brèsson Bresson
38058 38590 encognu Brézins
38059 38320 Briés-et-Engonos Brié-et-Angonnes
38060 38590 encognu Brion
38061 38500 encognu La Buisse
38062 38530 encognu La Buissière
38063 38690 encognu Burcin
38064 38110 encognu Cessieu
38065 38690 encognu Châbons
38066 38122 encognu Châlons
38067 38460 encognu Chamagnieu
38068 38800 Champagniér Champagnier
38069 38260 encognu Champier
38070 38190 encognu Le Champ-près-Froges
38071 38560 Champ (Dôfenât) Champ-sur-Drac
38072 38150 encognu Chanas
38073 38740 Chantalôva Chantelouve
38074 38470 encognu Chantesse
38075 38530 Chaparèlyan Chapareillan
38076 38110 encognu La Chapelle-de-la-Tour
38077 38150 encognu La Chapelle-de-Surieu
38078 38580 La Chapèla-du-Bar La Chapelle-du-Bard
38080 38490 encognu Charancieu
38081 38790 encognu Charantonnay
38082 38850 Charagenes / Charagénes Charavines
38083 38390 encognu Charette
38084 38140 Charnécllo Charnècles
38085 38230 encognu Charvieu-Chavagneux
38086 38470 encognu Chasselay
38087 38670 Chasses Chasse-sur-Rhône
38089 38730 encognu Chassignieu
38090 38650 encognu Château-Bernard
38091 38300 encognu Châteauvilain
38092 38680 encognu Châtelus
38093 38980 encognu Châtenay
38094 38440 encognu Châtonnay
38095 38160 encognu Chatte
38097 38230 encognu Chavanoz
38098 38730 encognu Chélieu
38099 38160 encognu Chevrières
38100 38570 Lo Chèlâs Le Cheylas
38101 38550 encognu Cheyssieu
38102 38300 Chiérenôva Chèzeneuve
38103 38930 encognu Chichilianne
38104 38490 encognu Chimilin
38105 38850 encognu Chirens
38106 38220 Châlonge Cholonge
38107 38121 encognu Chonas-l'Amballan
38108 38680 encognu Choranche
38109 38460 encognu Chozeau
38110 38200 Chusèla Chuzelles
38111 38640 Cllêx / Clêx Claix
38112 38142 encognu Clavans-en-Haut-Oisans
38113 38930 encognu Clelles
38114 38550 Cllônâs Clonas-sur-Varèze
38115 38650 encognu Saint-Martin-de-la-Cluze
38116 38350 Côgnèt Cognet
38117 38470 encognu Cognin-les-Gorges
38118 38690 encognu Colombe
38120 38190 encognu La Combe-de-Lancey
38121 38260 encognu Commelle
38124 38630 encognu Corbelin
38125 38710 encognu Cordéac
38126 38700 Corenc Corenc
38127 38710 encognu Cornillon-en-Trièves
38128 38970 encognu Corps
38129 38250 encognu Corrençon-en-Vercors
38130 38260 encognu La Côte-Saint-André
38131 38138 encognu Les Côtes-d'Arey
38132 38970 encognu Les Côtes-de-Corps
38133 38500 encognu Coublevie
38134 38122 encognu Cour-et-Buis
38135 38510 encognu Courtenay
38136 38300 encognu Crachier
38137 38210 encognu Cras
38138 38460 Crèmiô Crémieu
38139 38510 encognu Creys-Mépieu
38140 38920 encognu Crolles
38141 38300 encognu Culin
38144 38790 encognu Diémoz
38145 38160 encognu Dionay
38146 38460 encognu Dizimieu
38147 38730 encognu Doissin
38148 38110 encognu Dolomieu
38149 38300 encognu Domarin
38150 38420 Domèna Domène
38151 38130 Ècherôles Échirolles
38152 38300 encognu Eclose
38153 38360 Engins Engins
38154 38740 encognu Entraigues
38155 38380 encognu Entre-deux-Guiers
38156 38300 encognu Les Éparres
38157 38780 encognu Estrablin
38158 38320 Èbens Eybens
38159 38690 encognu Eydoche
38160 38780 encognu Eyzin-Pinet
38161 38260 encognu Faramans
38162 38110 encognu Faverges-de-la-Tour
38163 38580 encognu La Ferrière
38165 38490 Feteliô Fitilieu
38166 38530 encognu La Flachère
38167 38690 encognu Flachères
38169 38600 Fontana Fontaine
38170 38120 Fontanin-Cornelyon Fontanil-Cornillon
38171 38590 encognu La Forteresse
38172 38080 encognu Four
38173 38142 encognu Le Freney-d'Oisans
38174 38260 encognu La Frette
38175 38190 encognu Froges
38176 38290 encognu Frontonas
38177 38520 encognu La Garde
38179 38610 Giére Gières
38180 38260 encognu Gillonnay
38181 38570 encognu Goncelin
38182 38690 encognu Le Grand-Lemps
38183 38490 encognu Granieu
38184 38540 encognu Grenay
38185 38000 Grenoblo Grenoble
38186 38650 encognu Gresse-en-Vercors
38187 38450 Lo Goua Le Gua
38188 38320 Hèrbês Herbeys
38189 38540 encognu Heyrieux
38190 38118 encognu Hières-sur-Amby
38191 38750 encognu Huez
38192 38570 encognu Hurtières
38193 38080 L’Ila-d’Âbél L’Isle-d’Abeau
38194 38140 encognu Izeaux
38195 38160 encognu Izeron
38197 38280 encognu Janneyrias
38198 38270 encognu Jarcieu
38199 38200 encognu Jardin
38200 38560 Jarria Jarrie
38203 38220 Lafrêd Laffrey
38204 38930 encognu Lalley
38205 38250 encognu Lans-en-Vercors
38206 38190 encognu Laval
38207 38350 La Vâldens Lavaldens
38208 38710 encognu Lavars
38209 38270 encognu Lentiol
38210 38460 encognu Leyrieu
38211 38440 encognu Lieudieu
38212 38220 encognu Livet-et-Gavet
38213 38690 encognu Longechenal
38214 38660 encognu Lumbin
38215 38200 encognu Luzinay
38216 38470 encognu Malleval-en-Vercors
38217 38350 Marciox / Marciœx Marcieu
38218 38260 encognu Marcilloles
38219 38270 encognu Marcollin
38221 38980 encognu Marnans
38222 38620 encognu Massieu
38223 38300 encognu Maubec
38224 38350 encognu Mayres-Savel
38225 38112 encognu Méaudre
38226 38710 Mens Mens
38228 38620 encognu Merlas
38229 38240 Mêlan Meylan
38230 38300 encognu Meyrié
38231 38440 encognu Meyrieu-les-Étangs
38232 38440 encognu Meyssiès
38235 38450 Merebél-L’Enchâtra Miribel-Lanchâtre
38236 38380 encognu Miribel-les-Échelles
38237 38142 encognu Mizoën
38238 38440 encognu Moidieu-Détourbe
38239 38430 encognu Moirans
38240 38270 encognu Moissieu-sur-Dolon
38241 38970 encognu Monestier-d'Ambel
38242 38650 encognu Monestier-de-Clermont
38243 38930 encognu Le Monestier-du-Percy
38244 38122 encognu Monsteroux-Milieu
38245 38160 encognu Montagne
38246 38110 encognu Montagnieu
38247 38390 encognu Montalieu-Vercieu
38248 38210 encognu Montaud
38249 38330 encognu Montbonnot-Saint-Martin
38250 38890 encognu Montcarra
38252 38220 Montchabôd Montchaboud
38253 38860 encognu Mont-de-Lans
38254 38770 encognu Monteynard
38255 38940 encognu Montfalcon
38256 38620 Montfèrrât??? Montferrat
38257 38690 encognu Montrevel
38258 38120 Mont-Sant-Martin Mont-Saint-Martin
38259 38122 encognu Montseveroux
38260 38460 encognu Moras
38261 38510 Mouretél Morestel
38262 38570 encognu Morêtel-de-Mailles
38263 38210 encognu Morette
38264 38350 encognu La Morte
38265 38770 encognu La Motte-d'Aveillans
38266 38770 encognu La Motte-Saint-Martin
38267 38260 encognu Mottier
38268 38580 Lo Motarèt Le Moutaret
38269 38350 La Mura La Mure
38270 38140 encognu La Murette
38271 38420 Môrianèta Murianette
38272 38160 encognu Murinais
38273 38350 encognu Nantes-en-Ratier
38274 38260 encognu Nantoin
38275 38470 encognu Serre-Nerpol
38276 38300 encognu Nivolas-Vermelle
38277 38450 Noutra-Dama-de-Comiérs Notre-Dame-de-Commiers
38278 38470 encognu Notre-Dame-de-l'Osier
38279 38220 Noutra-Dama-de-Mèsâjo Notre-Dame-de-Mésage
38280 38144 encognu Notre-Dame-de-Vaulx
38281 38360 Noyarê Noyarey
38282 38460 encognu Optevoz
38283 38350 encognu Oris-en-Rattier
38284 38260 encognu Ornacieux
38285 38520 encognu Ornon
38286 38520 encognu Oulles
38287 38690 encognu Oyeu
38288 38780 encognu Oytier-Saint-Oblas
38289 38114 encognu Oz
38290 38270 encognu Pact
38291 38260 encognu Pajay
38292 38850 encognu Paladru
38293 38730 encognu Panissage
38294 38460 encognu Panossas
38295 38390 encognu Parmilieu
38296 38490 encognu Le Passage
38297 38510 encognu Passins
38298 38550 encognu Le Péage-de-Roussillon
38299 38970 encognu Pellafol
38300 38260 encognu Penol
38301 38930 encognu Percy
38302 38740 encognu Le Périer
38303 38570 encognu La Pierre
38304 38119 encognu Pierre-Châtel
38305 38730 encognu Le Pin
38306 38580 encognu Pinsot
38307 38270 encognu Pisieu
38308 38590 encognu Plan
38309 38320 Pouesat Poisat
38310 38210 encognu Poliénas
38311 38260 encognu Pommier-de-Beaurepaire
38312 38340 encognu Pommiers-la-Placette
38313 38350 encognu Ponsonnas
38314 38530 Pont-Charrâ Pontcharra
38315 38480 encognu Le Pont-de-Beauvoisin
38316 38230 Pont-de-Charués Pont-de-Chéruy
38317 38800 Lo Pont-de-Cllês Pont-de-Claix
38318 38780 encognu Pont-Évêque
38319 38680 encognu Pont-en-Royans
38320 38390 encognu Porcieu-Amblagnieu
38321 38710 encognu Prébois
38322 38680 encognu Presles
38323 38480 encognu Pressins
38324 38270 encognu Primarette
38325 38120 Provèsiô Proveysieux
38326 38350 Pruniéres Prunières
38328 38950 Quês Quaix-en-Chartreuse
38329 38970 encognu Quet-en-Beaumont
38330 38470 encognu Quincieu
38331 38140 encognu Réaumont
38332 38140 encognu Renage
38333 38680 encognu Rencurel
38334 38420 encognu Revel
38335 38270 encognu Revel-Tourdan
38336 38121 encognu Reventin-Vaugris
38337 38140 encognu Rives
38338 38210 encognu La Rivière
38339 38090 encognu Roche
38340 38370 encognu Les Roches-de-Condrieu
38341 38110 encognu Rochetoirin
38342 38650 encognu Roissard
38343 38480 encognu Romagnieu
38344 38150 encognu Roussillon
38345 38470 encognu Rovon
38346 38440 encognu Royas
38347 38940 encognu Roybon
38348 38300 encognu Ruy
38349 38550 encognu Sablons
38350 38190 encognu Sainte-Agnès
38351 38300 encognu Saint-Agnin-sur-Bion
38352 38080 encognu Saint-Alban-de-Roche
38353 38370 encognu Saint-Alban-du-Rhône
38354 38480 encognu Saint-Albin-de-Vaulserre
38355 38650 encognu Saint-Andéol
38356 38680 encognu Saint-André-en-Royans
38357 38490 encognu Saint-André-le-Gaz
38358 38440 encognu Sainte-Anne-sur-Gervonde
38359 38160 encognu Saint-Antoine-l'Abbaye
38360 38160 encognu Saint-Appolinard
38361 38350 encognu Saint-Arey
38362 38960 encognu Saint-Aupre
38363 38270 encognu Saint-Barthélemy
38364 38220 Sant-Bartelomél-de-Cèchelièna Saint-Barthélemy-de-Séchilienne
38365 38118 Sant-Buer Saint-Baudille-de-la-Tour
38366 38710 encognu Saint-Baudille-et-Pipet
38367 38660 encognu Saint-Bernard
38368 38140 encognu Saint-Blaise-du-Buis
38369 38110 encognu Sainte-Blandine
38370 38840 encognu Saint-Bonnet-de-Chavagne
38372 38620 Sant-Buely Saint-Bueil
38373 38500 Sant-Câssin Saint-Cassien
38374 38890 Sant-Chiér Saint-Chef
38375 38520 encognu Saint-Christophe-en-Oisans
38376 38380 encognu Saint-Christophe-sur-Guiers
38377 38110 encognu Saint-Clair-de-la-Tour
38378 38370 encognu Saint-Clair-du-Rhône
38379 38940 encognu Saint-Clair-sur-Galaure
38380 38690 encognu Saint-Didier-de-Bizonnes
38381 38110 encognu Saint-Didier-de-la-Tour
38382 38120 Sant-Ègrèvo Saint-Égrève
38383 38960 encognu Saint-Étienne-de-Crossey
38384 38590 encognu Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
38386 38620 encognu Saint-Geoire-en-Valdaine
38387 38590 encognu Saint-Geoirs
38388 38450 Sant-Jôrjo-de-Comiérs Saint-Georges-de-Commiers
38389 38790 encognu Saint-Georges-d'Espéranche
38390 38470 encognu Saint-Gervais
38391 38650 encognu Saint-Guillaume
38392 38460 encognu Saint-Hilaire-de-Brens
38393 38260 encognu Saint-Hilaire-de-la-Côte
38394 38840 encognu Saint-Hilaire-du-Rosier
38395 38660 encognu Saint-Hilaire du Touvet
38396 38350 Sent-Honorâ Saint-Honoré
38397 38330 encognu Saint-Ismier
38398 38480 encognu Saint-Jean-d'Avelanne
38399 38440 Sent-Jian-de-Bournê Saint-Jean-de-Bournay
38400 38430 encognu Saint-Jean-de-Moirans
38401 38110 encognu Saint-Jean-de-Soudain
38402 38220 encognu Saint-Jean-de-Vaulx
38403 38710 Hèrans Saint-Jean-d'Hérans
38404 38420 encognu Saint-Jean-le-Vieux
38405 38134 encognu Saint-Joseph-de-Rivière
38406 38122 encognu Saint-Julien-de-l'Herms
38407 38134 encognu Saint-Julien-de-Raz
38408 38540 encognu Saint-Just-Chaleyssin
38409 38680 encognu Saint-Just-de-Claix
38410 38840 encognu Saint-Lattier
38412 38380 encognu Saint-Laurent-du-Pont
38413 38350 encognu Saint-Laurent-en-Beaumont
38414 38970 encognu Sainte-Luce
38415 38080 encognu Saint-Marcel-Bel-Accueil
38416 38160 encognu Saint-Marcellin
38417 38660 encognu Sainte-Marie-d'Alloix
38418 38660 encognu Sainte-Marie-du-Mont
38419 38930 encognu Saint-Martin-de-Clelles
38420 38480 encognu Saint-Martin-de-Vaulserre
38421 38400 Sant-Martin-d’Èra Saint-Martin-d'Hères
38422 38410 encognu Saint-Martin-d'Uriage
38423 38950 Sant-Martin-lo-Vinox Saint-Martin-le-Vinoux
38424 38930 encognu Saint-Maurice-en-Trièves
38425 38550 encognu Saint-Maurice-l'Exil
38426 38530 encognu Saint-Maximin
38427 38590 encognu Saint-Michel-de-Saint-Geoirs
38428 38350 encognu Saint-Michel-en-Beaumont
38429 38650 encognu Saint-Michel-les-Portes
38430 38190 encognu Saint-Mury-Monteymond
38431 38330 encognu Saint-Nazaire-les-Eymes
38432 38500 encognu Saint-Nicolas-de-Macherin
38433 38250 encognu Saint-Nizier-du-Moucherotte
38434 38490 encognu Saint-Ondras
38435 38660 encognu Saint-Pancrasse
38436 38760 Sant-Pol Saint-Paul-de-Varces
38437 38140 encognu Saint-Paul-d'Izeaux
38438 38650 encognu Saint-Paul-lès-Monestier
38439 38830 encognu Saint-Pierre-d'Allevard
38440 38870 encognu Saint-Pierre-de-Bressieux
38442 38380 encognu Saint-Pierre-de-Chartreuse
38443 38160 encognu Saint-Pierre-de-Chérennes
38444 38350 encognu Saint-Pierre-de-Méaroz
38445 38220 Sant-Pierro-de-Mèsâjo Saint-Pierre-de-Mésage
38446 73670 encognu Saint-Pierre-d'Entremont
38448 38370 encognu Saint-Prim
38449 38070 encognu Saint-Quentin-Fallavier
38450 38210 encognu Saint-Quentin-sur-Isère
38451 38460 encognu Saint-Romain-de-Jalionas
38452 38150 encognu Saint-Romain-de-Surieu
38453 38160 encognu Saint-Romans
38454 38160 encognu Saint-Sauveur
38455 38300 Sant-Savin Saint-Savin
38456 38710 encognu Saint-Sébastien
38457 38870 encognu Saint-Siméon-de-Bressieux
38458 38510 encognu Saint-Sorlin-de-Morestel
38459 38200 encognu Saint-Sorlin-de-Vienne
38460 38620 encognu Saint-Sulpice-des-Rivoires
38462 38119 encognu Saint-Théoffrey
38463 38160 encognu Saint-Vérand
38464 38110 encognu Saint-Victor-de-Cessieu
38465 38510 encognu Saint-Victor-de-Morestel
38466 38660 encognu Saint-Vincent-de-Mercuze
38467 38890 Salagnon Salagnon
38468 38150 encognu Salaise-sur-Sanne
38469 38970 encognu La Salette-Fallavaux
38470 38350 encognu La Salle-en-Beaumont
38471 38700 Lo Sapê Le Sappey-en-Chartreuse
38472 38700 Cèrcenâs Sarcenas
38473 38260 encognu Sardieu
38474 38360 Sassenâjo Sassenage
38475 38290 encognu Satolas-et-Bonce
38476 38440 encognu Savas-Mépin
38478 38220 Cèchelina Séchilienne
38479 38260 encognu Semons
38480 38780 Septèmo Septème
38481 38300 encognu Sérézin-de-la-Tour
38483 38510 Sarmèriô Sermérieu
38484 38200 Sarpèse Serpaize
38485 38170 Sèssenèt-Paresèt Seyssinet-Pariset
38486 38180 Sèssins Seyssins
38487 38200 Sensuél Seyssuel
38488 38460 encognu Siccieu-Saint-Julien-et-Carisieu
38489 38350 encognu Siévoz
38490 38590 encognu Sillans
38492 38650 Sinârd Sinard
38494 38460 Solemmiô Soleymieu
38495 38840 encognu La Sône
38496 38150 encognu Sonnay
38497 38350 Sotvela / Sotviala Sousville
38498 38300 encognu Succieu
38499 38350 encognu Susville
38500 38470 Téche Têche
38501 38570 encognu Tencin
38503 38660 encognu La Terrasse
38504 38570 Tês Theys
38505 38260 encognu Thodure
38507 38230 encognu Tignieu-Jameyzieu
38508 38690 encognu Torchefelon
38509 38110 La Tor-du-Pin La Tour-du-Pin
38511 38660 encognu Le Touvet
38512 38300 encognu Tramolé
38513 38650 encognu Treffort
38514 38710 encognu Tréminis
38515 38460 encognu Trept
38516 38700 La Tronche La Tronche
38517 38210 encognu Tullins
38518 38740 encognu Valbonnais
38519 38540 encognu Valencin
38520 38730 encognu Valencogne
38521 38350 encognu La Valette
38522 38740 encognu Valjouffrey
38523 38470 encognu Varacieux
38524 38760 Varse-Aliéres-et-Riosèc Varces-Allières-et-Risset
38525 38890 encognu Vasselin
38526 38470 encognu Vatilieu
38527 38114 encognu Vaujany
38528 38410 Vâlnavês-d’Avâl Vaulnaveys-le-Bas
38529 38410 Vâlnavês-d’Amont Vaulnaveys-le-Haut
38530 38090 encognu Vaulx-Milieu
38531 38620 encognu Velanne
38532 38460 encognu Vénérieu
38533 38610 Venon Venon
38534 38520 encognu Vénosc
38535 38460 encognu Vernas
38536 38150 Vèrgno Vernioz
38537 38290 La Vèrpelyére La Verpillière
38538 38420 encognu Le Versoud
38539 38390 Vèrtriox Vertrieu
38540 38113 Vorê Veurey-Voroize
38541 38630 encognu Veyrins-Thuellin
38542 38460 encognu Veyssilieu
38543 38510 encognu Vézeronce-Curtin
38544 38200 Vièna Vienne
38545 38450 Viu Vif
38546 38890 encognu Vignieu
38547 38190 encognu Villard-Bonnot
38548 38250 encognu Villard-de-Lans
38549 38520 encognu Villard-Notre-Dame
38550 38114 encognu Villard-Reculas
38551 38520 encognu Villard-Reymond
38552 38119 encognu Villard-Saint-Christophe
38553 38090 encognu Villefontaine
38554 38460 encognu Villemoirieu
38555 38440 encognu Villeneuve-de-Marc
38556 38150 Tèrrabâssa Ville-sous-Anjou
38557 38280 encognu Villette-d'Anthon
38558 38200 encognu Villette-de-Vienne
38559 38470 encognu Vinay
38560 38730 Vieriô Virieu
38561 38980 encognu Viriville
38562 38220 Veselye Vizille
38563 38500 Vouéron Voiron
38564 38620 encognu Voissant
38565 38340 Vorèpo Voreppe
38566 38210 encognu Vourey
38567 38410 encognu Chamrousse