Lista de jouyors de calço arpetans

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
B down.svg Cél articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. Lo blâson panarpetan


Arpitan football.png

Vê-que ce-desot na lista de jouyors de calço arpetans, cen que vôt dére los jouyors de calço que sont nèssus dedens l’èspâço de lengoua arpetana ou ben d’origina de la comunôtât ètno-lengouistica arpetana. Quârques jouyors entre-mié lor ant jouyê por la sèlèccion de l’Arpetania.

A[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

B[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

C[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

D[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

F[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

G[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

H[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

J[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

K[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

L[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

M[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

N[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

P[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Q[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

R[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

S[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

T[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

V[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Z[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]

Somèro : D’amont - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Vêre avouéc[changiér | changiér lo tèxto sôrsa]