Lista des comenes de la Savouè d’Avâl

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Alar vers : navigacion, rechèrche
Drapeau arpitan.jpg Ceti articllo z-est ècrit en arpetan savoyârd / ORB lârge. Arms of the House of Savoy.svg


Lista des comenes du dèpartement de la Savouè / Savouè d’Avâl[changiér | modifier le wikitexte]

Lista des 305 comenes de la Savouè d’Avâl per ôrdre de code INSEE, avouéc lo code postâl, lo niom en arpitan et lo niom en francês.

Code INSEE Code postâl Nom en arpitan Nom en francês
73001 73610 Égouabelèta Aiguebelette-le-Lac
73002 73220 Égouabèla Aiguebelle
73003 73260 Égouablanche Aigueblanche
73004 73340 Alyon-le-Joueno Aillon-le-Jeune
73005 73340 Alyon-le-Viely Aillon-le-Vieux
73006 73210 Èma Aime
73007 73220 Êton Aiton
73008 73100 Èx-en-Savouè Aix-les-Bains
73010 73410 Arbens Albens
73011 73200 Arbèrtvela Albertville
73012 73300 Arbiéz-lo-Joueno Albiez-le-Jeune
73013 73300 Arbiéz-Montriond Albiez-Montrond
73014 73200 Alonda Allondaz
73015 73550 Los Alués Les Allues
73017 73190 Âpromont Apremont
73018 73800 Arben Arbin
73019 73220 Argentena Argentine
73020 73340 Arit Arith
73021 73110 Arvelârd Arvillard
73022 73610 Ategnat-Oncin Attignat-Oncin
73023 73500 Ohely Aussois
73024 73260 Los Avanchiérs Les Avanchers-Valmorel
73025 73240 xx Avressieux
73026 73500 xx Avrieux
73027 73470 Ayen Ayn
73028 73170 La Bârma La Balme
73029 73000 Bârberâz Barberaz
73030 73230 Barbi Barby
73031 73000 Bassens Bassens
73032 73540 xx La Bâthie
73033 73360 La Bôch·e La Bauche
73034 73270 Bôfôrt Beaufort
73036 73340 Bèlacomba Bellecombe-en-Bauges
73038 73210 xx Bellentre
73039 73330 Bèrmont-Tramonèt Belmont-Tramonet
73040 73480 Bèssans Bessans
73041 73390 xx Betton-Bettonet
73042 73170 Blièma Billième
73043 73410 La Biôla La Biolle
73045 73260 Lo Boués Le Bois
73046 73260 Bônavâl Bonneval
73047 73480 Bônavâl-sur-Arc Bonneval-sur-Arc
73048 73460 Bonvelârd Bonvillard
73049 73220 Bonvelârêt Bonvillaret
73050 73370 Bourdô Bourdeau
73051 73370 Lo Borgèt Le Bourget-du-Lac
73052 73110 xx Bourget-en-Huile
73053 73390 xx Bourgneuf
73054 73700 Le Bôrg / Le Bœrg Bourg-Saint-Maurice
73055 73350 Bosél / Bozél Bozel
73056 73500 Bramans Bramans
73057 73570 Breda / Bouerda Brides-les-Bains
73058 73520 La Barduire La Bridoire
73059 73100 xx Brison-Saint-Innocent
73061 73200 xx Césarches
73062 73410 Sèssens Cessens
73063 73730 xx Cevins
73064 73190 Chales Challes-les-Eaux
73065 73000 Chambèri Chambéry
73067 73130 La Chambra La Chambre
73068 73390 Chamossèt Chamousset
73069 73390 Chamoux Chamoux-sur-Gelon
73070 73240 Champagnœx Champagneux
73071 73350 Champègni Champagny-en-Vanoise
73072 73390 Champ-Lorent Champ-Laurent
73073 73310 Chana Chanaz
73074 73660 La Chapèla La Chapelle
73075 73110 La Chapèla-Bllanche La Chapelle-Blanche
73076 73370 xx La Chapelle-du-Mont-du-Chat
73077 73700 La Chapèla Les Chapelles
73078 73170 La Chapèla-Sant-Martin La Chapelle-Saint-Martin
73079 73390 xx Châteauneuf
73080 73300 Lo Châhtél Le Châtel
73081 73630 Le Châtelârd Le Châtelard
73082 73800 La Chavana La Chavanne
73083 73660 Les Chavanes-en-Môriena Les Chavannes-en-Maurienne
73084 73800 Chegnin Chignin
73085 73310 Chindriox Chindrieux
73086 73460 Clléri Cléry
73087 73160 Cognen Cognin
73088 73400 xx Cohennoz
73089 73800 xx Coise-Saint-Jean-Pied-Gauthier
73090 73630 xx La Compôte
73091 73310 Conjûx Conjux
73092 73160 xx Corbel
73093 73210 La Coutha-d’Èma La Côte-d'Aime
73094 73590 xx Crest-Voland
73095 73110 xx La Croix-de-la-Rochette
73096 73800 Cruêt Cruet
73097 73190 Curièna Curienne
73098 73230 xx Les Déserts
73099 73110 Détrér Détrier
73100 73330 Dôméssen Domessin
73101 73630 Dœci Doucy-en-Bauges
73103 73420 Drumèta-Cllârafond Drumettaz-Clarafond
73104 73610 Diyen Dullin
73105 73360 L'Échyéle Les Échelles
73106 73630 Écoula École
73107 73670 Entremont-le-Viûx Entremont-le-Vieux
73108 73410 Éparzi Épersy
73109 73220 Èpiérra Épierre
73110 73540 xx Esserts-Blay
73111 73110 La Tabla Étable
73112 73260 xx Feissons-sur-Isère
73113 73350 Fêch·on Feissons-sur-Salins
73114 73590 Flemèt Flumet
73115 73600 xx Fontaine-le-Puits
73116 73300 Fontcuvèrta-la Tôchuire Fontcouverte-la Toussuire
73117 73500 Fôrnél Fourneaux
73118 73800 xx Francin
73119 73500 xx Freney
73120 73250 xx Fréterive
73121 73460 Frontenêx Frontenex
73122 73470 Gerbêx Gerbaix
73123 73590 L'Agièta / La Giéta La Giettaz
73124 73200 Gèlié Gilly-sur-Isère
73126 73210 xx Granier
73127 73240 xx Gresin
73128 73100 Grèsi Grésy-sur-Aix
73129 73460 Grêj·é Grésy-sur-Isère
73130 73200 xx Grignon
73131 73600 Hôtacort / Hœtacort Hautecour
73132 73620 Hôtaluce Hauteluce
73133 73390 Hiôtavela Hauteville
73135 73300 Armilyon Hermillon
73137 73000 xx Jacob-Bellecombette
73138 73300 Jariér Jarrier
73139 73630 xx Jarsy
73140 73170 xx Jongieux
73141 73800 xx Laissaud
73142 73210 xx Landry
73143 73480 Lens-le-Bôrg / Lens-Bôrg Lanslebourg-Mont-Cenis
73144 73480 Lens-Velârd / Lo Velârd Lanslevillard
73187 73260 xx La Léchère
73145 73610 Lépen-le-Léc Lépin-le-Lac
73146 73340 Lècherena Lescheraines
73147 73170 xx Loisieux
73149 73170 xx Lucey
73150 73210 Mâcot Mâcot-la-Plagne
73151 73800 Les Mârches Les Marches
73152 73470 xx Marcieux
73153 73400 Martoud Marthod
73154 73200 xx Mercury
73155 73420 Mêri Méry
73156 73170 Mèriox / Mèriœx Meyrieux-Trouet
73157 73500 Amoudâna / Modâna Modane
73158 73410 xx Mognard
73159 73800 xx Les Mollettes
73160 73000 xx Montagnole
73161 73350 Montègni Montagny
73162 73460 xx Montailleur
73163 73130 xx Montaimont
73164 73100 Moncél / Montcél Montcel
73166 73390 Montendri Montendry
73167 73130 xx Montgellafrey
73168 73220 xx Montgilbert
73169 73210 xx Montgirod
73170 73200 xx Monthion
73171 73800 Montmèlyan Montmélian
73173 73870 xx Montricher-Albanne
73175 73220 xx Montsapey
73176 73700 xx Montvalezan
73177 73300 xx Montvernier
73178 73340 La Mota-en-Bôges La Motte-en-Bauges
73179 73290 La Mota-Servolêx La Motte-Servolex
73180 73310 Môtz Motz
73181 73600 Motiérs / Montiérs Moûtiers
73182 73100 xx Mouxy
73183 73800 xx Myans
73184 73470 xx Nances
73186 73590 xx Notre-Dame-de-Bellecombe
73188 73460 xx Notre-Dame-des-Millières
73189 73130 Senta-Maria-de-Crosa Notre-Dame-du-Cruet
73190 73600 xx Notre-Dame-du-Pré
73191 73470 Novalâse Novalaise
73192 73340 xx Le Noyer
73193 73310 Ontêx Ontex
73194 73140 xx Orelle
73196 73200 xx Pallud
73197 73210 Pèsê Peisey-Nancroix
73198 73600 xx La Perrière
73200 73800 xx Planaise
73201 73350 xx Planay
73202 73200 xx Plancherine
73203 73300 xx Pontamafrey-Montpascal
73204 73330 Le Pont Le Pont-de-Beauvoisin
73205 73110 xx Le Pontet
73206 73710 xx Pralognan-la-Vanoise
73207 73110 xx Presle
73208 73100 xx Pugny-Chatenod
73210 73190 Puégrôs Puygros
73211 73720 xx Queige
73212 73220 xx Randens
73213 73490 La Rovouère / La Ravouère La Ravoire
73214 73240 xx Rochefort
73215 73110 xx La Rochette
73216 73730 Rognêx Rognaix
73217 73110 Roterens Rotherens
73218 73310 Refiœx Ruffieux
73219 73610 Sant-Arban-de-Montbèl Saint-Alban-de-Montbel
73220 73220 Sent-Arban-de-les-Urtiéres Saint-Alban-des-Hurtières
73221 73130 Sent-Alban-dus-Velârds Saint-Alban-des-Villards
73222 73230 xx Saint-Alban-Leysse
73223 73500 Sant-Andri Saint-André
73224 73130 Sent-Apro Saint-Avre
73225 73190 xx Saint-Baldoph
73226 73520 Sent-Beron Saint-Béron
73227 73120 Sent-Bon-Tarentèsa Saint-Bon-Tarentaise
73228 73160 Sent-Cassen Saint-Cassin
73229 73360 Sant-Crestou Saint-Christophe
73230 73130 Sent-Colomban-dus-Velârds Saint-Colomban-des-Villards
73232 73640 Senta-Fê Sainte-Foy-Tarentaise
73240 73800 Sent-Alêna-du-Léc Sainte-Hélène-du-Lac
73241 73460 Sent-Eléna Sainte-Hélène-sur-Isère
73254 73240 xx Sainte-Marie-d'Alvey
73255 73130 Senta-Maria-de-Cuina Sainte-Marie-de-Cuines
73277 73630 Senta-Réna Sainte-Reine
73231 73130 Sent-Tièno-de-Cuina Saint-Etienne-de-Cuines
73233 73360 Sant-Franc Saint-Franc
73234 73340 xx Saint-François-de-Sales
73235 73130 Sent-Francês-sur-Bugeon Saint-François-Longchamp
73236 73240 Sant-Genés / Sant-Genix Saint-Genix-sur-Guiers
73237 73220 Sent-Jôrjo-de-les-Urtiéres Saint-Georges-des-Hurtières
73238 73410 xx Saint-Germain-la-Chambotte
73239 73410 Sant-Gerôd Saint-Girod
73242 73530 Sent-Jian-d'Arves Saint-Jean-d'Arves
73243 73230 Sant-Jian-d'Arvê Saint-Jean-d'Arvey
73244 73440 Sent-Jian-de-Bèlavela Saint-Jean-de-Belleville
73245 73170 xx Saint-Jean-de-Chevelu
73246 73160 xx Saint-Jean-de-Couz
73247 73250 xx Saint-Jean-de-la-Porte
73248 73300 Sent-Jian-de-Môrièna Saint-Jean-de-Maurienne
73249 73190 Sant-Jouère Saint-Jeoire-Prieuré
73250 73870 xx Saint-Julien-Mont-Denis
73252 73220 xx Saint-Léger
73253 73600 xx Saint-Marcel
73256 73140 xx Saint-Martin-d'Arc
73257 73440 Sent-Martin-de-Bèlavela Saint-Martin-de-Belleville
73258 73140 Sent-Martin-la-Pôrta Saint-Martin-de-la-Porte
73259 73130 Sent-Martin-dessus-la-Chambra Saint-Martin-sur-la-Chambre
73260 73240 Sant-Môris / Sant-Mœris Saint-Maurice-de-Rotherens
73261 73140 xx Saint-Michel-de-Maurienne
73262 73590 Sant-Nicolês-la-Chapèla Saint-Nicolas-la-Chapelle
73263 73100 Sent-Ofenjo-dzo Saint-Offenge-Dessous
73264 73100 Sent-Ofenjo-dsu Saint-Offenge-Dessus
73265 73410 Sant-Orso/Santò Saint-Ours
73266 73260 Sent-Oyen Saint-Oyen
73267 73300 Sent-Pè / Sent-Pèx Saint-Pancrace
73269 73170 Sent-Pol Saint-Paul
73268 73730 xx Saint-Paul-sur-Isère
73270 73250 Sent-Piêre-d'Arbigny Saint-Pierre-d'Albigny
73271 73170 xx Saint-Pierre-d'Alvey
73272 73220 Sant-Pière-de-Bèlavela Saint-Pierre-de-Belleville
73273 73310 xx Saint-Pierre-de-Curtille
73275 73360 Sant-Piére-de-G·ènbrôz Saint-Pierre-de-Genebroz
73274 73670 Sant-Piére-d'Entremont Saint-Pierre-d'Entremont
73276 73800 xx Saint-Pierre-de-Soucy
73278 73660 xx Saint-Rémy-de-Maurienne
73280 73530 Sent-Sorlin Saint-Sorlin-d'Arves
73281 73160 Sant-Sœrpi Saint-Sulpice
73282 73160 xx Saint-Thibaud-de-Couz
73283 73460 Sent-Viâr Saint-Vital
73284 73600 xx Salins-les-Thermes
73285 73700 Sést Séez
73286 73310 Sèrriéres Serrières-en-Chautagne
73287 73500 xx Sollières-Sardières
73288 73000 Sônâ Sonnaz
73289 73110 xx La Table
73290 73500 Tèrmegnon Termignon
73292 73200 xx Thénésol
73293 73230 xx Thoiry
73294 73190 xx La Thuile
73296 73320 Tignes Tignes
73297 73460 Tournon Tournon
73298 73790 xx Tours-en-Savoie
73299 73170 Trêze Traize
73300 73100 xx Tresserve
73301 73100 xx Trévignin
73302 73110 La Trinitât/La Tarntâ La Trinité
73303 73400 Ugena Ugine
73304 73150 Lavâl Val-d'Isère
73305 73210 xx Valezan
73306 73450 Varruère Valloire
73307 73450 Varmêniér Valmeinier
73308 73200 Vêton Venthon
73309 73330 Verél-de-Montbél Verel-de-Montbel
73310 73230 Verél-Pragondran Verel-Pragondran
73311 73110 Le Varné Le Verneil
73312 73460 Vèrrens Verrens-Arvey
73313 73170 Vèrtemêx Verthemex
73314 73800 xx Villard-d'Héry
73315 73390 Velârd-Legiér Villard-Léger
73316 73110 Velârd-Salœt Villard-Sallet
73317 73270 xx Villard-sur-Doron
73318 73300 Velârd-Rambèrt Villarembert
73320 73300 Velârd-Gondran Villargondran
73321 73600 xx Villarlurin
73322 73500 xx Villarodin-Bourget
73323 73640 xx Villaroger
73324 73110 xx Villaroux
73326 73160 xx Vimines
73327 73310 xx Vions
73328 73420 Le Veviérs Viviers-du-Lac
73329 73420 Voglans Voglans
73330 73170 Yèna Yenne