Lista des comenes de la Savouè d’Amont

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Alar vers : navigacion, rechèrche


Drapeau arpitan.jpg Çt’articllo est ècrisu en savoyârd : patouès savoyârd / ORB. Arms of the House of Savoy.svg
Haute-Savoie-Position.png

Lista des comenes du dèpartement d’la Savouè d’Amont[changiér | modifier le wikitexte]

Lista des 294 comenes de la Savouè d’Amont per ôrdre de code INSEE, avouéc lo code postâl, lo nom en arpetan et lo nom en francês.

Code INSEE Code postâl Nom en arpitan Nom en francês
74001 74360 Abondance Abondance
74002 74540 Arbi Alby-sur-Chéran
74003 74290 xx Alex
74004 74540 xx Allèves
74005 74200 Les Alinjos Allinges
74006 74350 xx Allonzier-la-Caille
74007 74800 Amanci Amancy
74008 74100 Ambelyi Ambilly
74009 74350 xx Andilly
74010 74000 Èneci / Ènneci Annecy
74011 74940 xx Annecy-le-Vieux
74012 74100 Anemâsse Annemasse
74013 74200 xx Anthy-sur-Léman
74014 74300 xx Arâches-la-Frasse
74015 74930 xx Arbusigny
74016 74160 xx Archamps
74018 74800 xx Arenthon
74019 74370 xx Argonay
74020 74200 xx Armoy
74021 74380 Arta Arthaz-Pont-Notre-Dame
74022 74570 xx Aviernoz
74024 74130 xx Ayse
74025 74140 Balêson Ballaison
74026 74330 La Bârma-de-Felingi / La Barma-d’Flinghy La Balme-de-Sillingy
74027 74230 xx La Balme-de-Thuy
74029 74910 Bassi Bassy
74030 74430 xx La Baume
74031 74160 xx Beaumont
74032 74470 Bèlavâl / Balavâl Bellevaux
74033 74500 Bèrnèx Bernex
74034 74430 Le Biôl Le Biot
74035 74150 xx Bloye
74036 74290 xx Bluffy
74037 74420 Bouèjo Boëge
74038 74250 Bogéva Bogève
74040 74380 Bona / Bonna Bonne-sur-Menoge
74041 74360 xx Bonnevaux
74042 74130 Bônavela Bonneville
74043 74890 Bons Bons-en-Chablais
74044 74160 xx Bossey
74045 74230 xx Le Bouchet
74046 74150 Bœci Boussy
74048 74890 Brentena Brenthonne
74049 74130 xx Brizon
74050 74420 Bôrdegnin Burdignin
74051 74350 Cèrciér Cercier
74052 74350 xx Cernex
74053 74550 Cèrvens Cervens
74054 74540 Chènâ-les-Frasses Chainaz-les-Frasses
74055 74910 Chalonjo Challonges
74056 74400 Chamônix Chamonix-Mont-Blanc
74057 74500 Champenjo Champanges
74061 74540 Chapèri Chapeiry
74058 74360 xx La Chapelle-d’Abondance
74059 74800 xx La Chapelle-Rambaud
74060 74410 xx La Chapelle-Saint-Maurice
74062 74370 xx Charvonnex
74063 74390 Chatél Châtel
74064 74300 xx Châtillon-sur-Cluses
74065 74270 xx Chaumont
74066 74270 xx Chavannaz
74067 74650 Chavanôd Chavanod
74068 74270 Châno-en-Semena Chêne-en-Semine
74069 74520 xx Chênex
74070 74140 Chens Chens-sur-Léman
74071 74270 Chèssenâ Chessenaz
74072 74210 xx Chevaline
74073 74500 Cheveno / Chevenno Chevenoz
74074 74520 xx Chevrier
74075 74270 Chelyi Chilly
74076 74330 xx Choisy
74077 74270 xx Clarafond
74079 74230 xx Les Clefs
74078 74270 Cllârmont Clermont
74080 74220 La Cllusa / La Clusa La Clusaz
74081 74300 Clluses Cluses
74082 74160 Colonges Collonges-sous-Salève
74083 74920 xx Combloux
74084 74210 xx Cons-Sainte-Colombe
74086 74270 xx Contamine-Sarzin
74085 74170 xx Les Contamines-Montjoie
74087 74130 Contamena Contamine-sur-Arve
74088 74350 Copônèx Copponex
74089 74700 xx Cordon
74090 74800 xx Cornier
74091 74110 xx La Côte-d’Arbroz
74093 74960 xx Cran-Gevrier
74094 74380 Cranges Cranves-Sales
74095 74150 Crempigni Crempigny-Bonneguête
74096 74350 Croueselyes Cruseilles
74097 74540 Côsi Cusy
74098 74350 xx Cuvat
74099 74120 xx Demi-Quartier
74100 74270 Desingi Desingy
74101 74520 xx Dingy-en-Vuache
74102 74230 Dingi Dingy-Saint-Clair
74103 74700 xx Domancy
74104 74210 xx Doussard
74105 74140 Dovêno / Dovênno Douvaine
74106 74550 Dralyent Draillant
74107 74270 Drouèsi Droisy
74108 74410 xx Duingt
74109 01200 xx Éloise
74110 74130 xx Entremont
74111 74410 xx Entrevernes
74112 74330 xx Épagny
74114 74110 xx Essert-Romand
74116 74800 xx Eteaux
74117 74150 Ètèrci Étercy
74118 74100 Ètrembiéres Étrembières
74119 74500 Èvian / L’Èvian Évian-les-Bains
74120 74570 xx Évires
74121 74140 xx Excenevex
74122 74130 Fôcegni Faucigny
74123 74210 Favèrges Faverges
74124 74160 Fiogiéres Feigères
74126 74890 Fèssi Fessy
74127 74500 Fètèrna Féternes
74128 74250 Felinjo Fillinges
74129 74200 La Forclla / La Forcla La Forclaz
74130 74910 xx Franclens
74131 74270 Frengi Frangy
74133 74240 Galyârd / Gàlyârd Gaillard
74134 74260 Los Jèts Les Gets
74135 74210 xx Giez
74136 74450 xx Le Grand-Bornand
74137 74570 xx Groisy
74138 74540 Grôfi Gruffy
74139 74420 Âbèro d’Avâl Habère-Lullin
74140 74420 Âbèro d’Amont Habère-Poche
74141 74150 Hôtavela Hauteville-sur-Fier
74142 74540 xx Héry-sur-Alby
74143 74310 xx Les Houches
74144 74520 Jonziér / Jonviér Jonzier-Épagny
74145 74100 Jevegni Juvigny
74146 74500 Larrinjo / Lârrinjo Larringes
74147 74210 xx Lathuile
74157 74200 xx Le Lyaud
74148 74320 xx Leschaux
74150 74140 Luèsin Loisin
74151 74150 Lornê Lornay
74152 74330 xx Lovagny
74153 74380 xx Lucinges
74154 74500 xx Lugrin
74155 74470 Lelyin Lullin
74156 74890 Lelyi Lully
74158 74140 Machelyi Machilly
74159 74300 xx Magland
74160 74230 Manegôd Manigod
74162 74250 xx Marcellaz-en-Faucigny
74161 74150 xx Marcellaz-Albanais
74163 74200 Margencér Margencel
74164 74970 Mâregniér Marignier
74165 74150 Maregni Marigny-Saint-Marcel
74166 74200 Marin Marin
74167 74210 Marlens Marlens
74168 74270 xx Marlioz
74169 74460 xx Marnaz
74170 74150 Massingi Massingy
74171 74140 Massongi / Marsongi Massongy
74172 74500 xx Maxilly-sur-Léman
74173 74120 Megéva Megève
74174 74490 Megèveta Mégevette
74175 74500 Mèlyeria Meillerie
74177 74350 Mentonè / Mentonèx Menthonnex-en-Bornes
74178 74270 Mentonè / Mentonèx Menthonnex-sous-Clermont
74176 74290 Menton Menthon-Saint-Bernard
74179 74330 Mèsegni Mésigny
74180 74140 Mèsseri Messery
74181 74370 xx Metz-Tessy
74182 74960 xx Meythet
74183 74440 Miôci / Miœci Mieussy
74184 74270 Minziér Minzier
74185 74560 xx Monnetier-Mornex
74186 74600 xx Montagny-les-Lanches
74187 74210 Montmin Montmin
74188 74110 xx Montriond
74189 74130 xx Mont-Saxonnex
74190 74440 xx Morillon
74191 74110 Morzena Morzine
74192 74150 Moye Moye
74193 74560 xx La Muraz
74194 74540 xx Mûres
74195 74270 xx Musièges
74196 74300 xx Nancy-sur-Cluses
74197 74380 Nangi Nangy
74198 74370 xx Nâves-Parmelan
74199 74140 Nèrniér Nernier
74200 74500 xx Neuvecelle
74201 74160 xx Neydens
74202 74330 Nongllârd Nonglard
74203 74500 xx Novel
74204 74370 xx Les Ollières
74205 74490 Onion Onnion
74206 74550 Orciér Orcier
74208 74190 xx Passy
74209 74250 Pèlyenèx Peillonnex
74210 74550 Peregnér Perrignier
74211 74930 xx Pers-Jussy
74212 74130 xx Le Petit-Bornand-les-Glières
74213 74330 xx Poisy
74215 74120 Le Prât Praz-sur-Arly
74216 74160 xx Présilly
74217 74370 Prengi Pringy
74218 74500 xx Publier
74219 74600 xx Quintal
74220 74930 Regniér Reignier
74221 74950 xx Le Reposoir
74222 74200 Rêvro Reyvroz
74223 74440 xx La Rivière-Enverse
74224 74800 La Roche La Roche-sur-Foron
74225 74150 Remelyi Rumilly
74226 74420 xx Saint-André-de-Boëge
74228 74350 xx Saint-Blaise
74229 74140 Sant-Cèrgue Saint-Cergues
74231 74150 Sant-Erojo Saint-Eusèbe
74232 74410 xx Saint-Eustache
74233 74540 Sant-Felix Saint-Félix
74234 74210 Sant-Fèrréôl Saint-Ferréol
74235 74910 xx Saint-Germain-sur-Rhône
74236 74170 xx Saint-Gervais-les-Bains
74237 74500 Sent-Gingolf / Sent-Gingœlf Saint-Gingolph
74238 74430 Sent-Jian d’Âlp / Sant-Guèrin Saint-Jean-d’Aulps
74239 74450 Sent-Jian-de-Sixt Saint-Jean-de-Sixt
74240 74250 xx Saint-Jean-de-Tholome
74241 74490 xx Saint-Jeoire-en-Faucigny
74242 74410 xx Saint-Jorioz
74243 74160 Sant-Jelien Saint-Julien-en-Genevois
74244 74800 xx Saint-Laurent
74245 74370 xx Saint-Martin-Bellevue
74249 74500 Sent-Pol Saint-Paul-en-Chablais
74250 74800 xx Saint-Pierre-en-Faucigny
74252 74300 xx Saint-Sigismond
74253 74800 xx Saint-Sixt
74254 74540 Sant-Savétro Saint-Sylvestre
74255 74150 xx Sales
74256 74700 Salenches Sallanches
74257 74270 xx Sallenôves
74258 74340 Samouens Samoëns
74259 74350 xx Le Sappey
74260 74520 xx Savigny
74261 74420 Sassèl Saxel
74262 74930 xx Scientrier
74263 74140 Siéz / Sciéz Sciez
74264 74950 Scionziér Scionzier
74265 74230 Sarravâl / Sèrravâl Serraval
74266 74310 xx Servoz
74267 74320 xx Sevrier
74268 74600 xx Seynod
74269 74910 xx Seyssel
74270 74210 xx Seythenex
74271 74430 xx Seytroux
74272 74330 Felingi / Flinghy / Flinzhi Sillingy
74273 74740 Sixt Sixt-Fer-à-Cheval
74275 74290 Talouères Talloires
74276 74440 Taninjo / Tagninjo Taninges
74279 74500 Tolon Thollon-les-Mémises
74280 74230 xx Thônes
74281 74200 Tonon Thonon-les-Bains
74282 74570 Torens Thorens-Glières
74283 74150 Tôsi Thusy
74278 74300 xx Thyez
74284 74250 La Tor / La Tœr La Tour
74285 74910 xx Usinens
74286 74360 Vacherèce Vacheresse
74287 74470 Vâlyi Vailly
74274 74150 xx Val-de-Fier
74288 74520 xx Valleiry
74289 74150 Valiére / Valiéres Vallières
74290 74660 xx Vallorcine
74291 74270 Vanzi Vanzy
74292 74150 Vâls / Vâlx Vaulx
74293 74140 xx Veigy-Foncenex
74294 74440 xx Verchaix
74295 74200 La Vèrna La Vernaz
74296 74160 xx Vers
74297 74150 Vèrzenèx Versonnex
74298 74100 xx Vétraz-Monthoux
74299 74290 Vêriér Veyrier-du-Lac
74301 74420 Le Velârd / Le Velyârd Villard
74302 74230 xx Les Villards-sur-Thônes
74303 74370 xx Villaz
74304 74250 xx Ville-en-Sallaz
74305 74100 Vela-la-Grand Ville-la-Grand
74306 74350 xx Villy-le-Bouveret
74307 74350 xx Villy-le-Pelloux
74308 74500 xx Vinzier
74309 74580 xx Viry
74311 74250 Viuz Viuz-en-Sallaz
74310 74540 xx Viuz-la-Chiésaz
74312 74130 xx Vougy
74313 74350 xx Vovray-en-Bornes
74314 74520 xx Vulbens
74315 74140 Ivouère Yvoire