Lista des comenes de l’Isera

De Vouiquipèdia, l’enciclopèdia abada.
Alar vers : navigacion, rechèrche
B down.svg Ceti articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. B down.svg



Lista des comenes du dèpartement de l’Isera[changiér | modifier le wikicode]

Lista des 533 comenes de l’Isera per ôrdre de code INSEE, avouéc lo code postâl, lo nom en arpitan et lo nom en francês.

Code INSEE Code postâl Nom en arpitan Nom en francês
38001 38490 xx Les Abrets
38002 38190 xx Les Adrets
38003 38150 xx Agnin
38004 38470 xx L'Albenc
38005 38114 xx Allemond
38006 38580 Alevârd Allevard
38008 38970 Ambél Ambel
38009 38150 xx Anjou
38010 38460 xx Annoisin-Chatelans
38011 38280 xx Anthon
38012 38490 xx Aoste
38013 38140 xx Apprieu
38014 38510 xx Arandon
38015 38440 xx Artas
38016 38260 xx Arzay
38017 38150 xx Assieu
38018 38680 xx Auberives-en-Royans
38019 38550 xx Auberives-sur-Varèze
38020 38142 xx Auris
38021 38880 xx Autrans
38022 38630 xx Les Avenières
38023 38650 xx Avignonet
38024 38300 xx Badinières
38025 38260 xx Balbins
38026 38390 xx La Balme-les-Grottes
38027 38530 xx Barraux
38028 38490 xx La Bâtie-Divisin
38029 38110 xx La Bâtie-Montgascon
38030 38140 xx Beaucroissant
38031 38970 xx Beaufin
38032 38270 xx Beaufort
38033 38470 xx Beaulieu
38034 38270 xx Beaurepaire
38035 38440 xx Beauvoir-de-Marc
38036 38160 xx Beauvoir-en-Royans
38037 38270 xx Bellegarde-Poussieu
38038 38690 xx Belmont
38039 38190 xx Bernin
38040 38142 xx Besse
38041 38160 xx Bessins
38042 38690 xx Bévenais
38043 38850 xx Bilieu
38044 38690 xx Biol
38045 38330 xx Biviers
38046 38690 xx Bizonnes
38047 38730 xx Blandin
38048 38090 xx Bonnefamille
38049 38260 xx Bossieu
38050 38510 xx Le Bouchage
38051 38150 xx Bougé-Chambalud
38052 38520 xx Le Bourg-d'Oisans
38053 38300 xx Bourgoin-Jallieu
38054 38390 xx Bouvesse-Quirieu
38055 38510 xx Brangues
38056 38870 xx Bressieux
38057 38320 xx Bresson
38058 38590 xx Brézins
38059 38320 xx Brié-et-Angonnes
38060 38590 xx Brion
38061 38500 xx La Buisse
38062 38530 xx La Buissière
38063 38690 xx Burcin
38064 38110 xx Cessieu
38065 38690 xx Châbons
38066 38122 xx Châlons
38067 38460 xx Chamagnieu
38068 38800 xx Champagnier
38069 38260 xx Champier
38070 38190 xx Le Champ-près-Froges
38071 38560 xx Champ-sur-Drac
38072 38150 xx Chanas
38073 38740 xx Chantelouve
38074 38470 xx Chantesse
38075 38530 Chaparèlyan Chapareillan
38076 38110 xx La Chapelle-de-la-Tour
38077 38150 xx La Chapelle-de-Surieu
38078 38580 xx La Chapelle-du-Bard
38080 38490 xx Charancieu
38081 38790 xx Charantonnay
38082 38850 Charagenes / Charagénes Charavines
38083 38390 xx Charette
38084 38140 xx Charnècles
38085 38230 xx Charvieu-Chavagneux
38086 38470 xx Chasselay
38087 38670 xx Chasse-sur-Rhône
38089 38730 xx Chassignieu
38090 38650 xx Château-Bernard
38091 38300 xx Châteauvilain
38092 38680 xx Châtelus
38093 38980 xx Châtenay
38094 38440 xx Châtonnay
38095 38160 xx Chatte
38097 38230 xx Chavanoz
38098 38730 xx Chélieu
38099 38160 xx Chevrières
38100 38570 xx Le Cheylas
38101 38550 xx Cheyssieu
38102 38300 xx Chèzeneuve
38103 38930 xx Chichilianne
38104 38490 xx Chimilin
38105 38850 xx Chirens
38106 38220 Châlonge Cholonge
38107 38121 xx Chonas-l'Amballan
38108 38680 xx Choranche
38109 38460 xx Chozeau
38110 38200 xx Chuzelles
38111 38640 Cllêx / Clêx Claix
38112 38142 xx Clavans-en-Haut-Oisans
38113 38930 xx Clelles
38114 38550 Cllônâs Clonas-sur-Varèze
38115 38650 xx Saint-Martin-de-la-Cluze
38116 38350 Côgnèt Cognet
38117 38470 xx Cognin-les-Gorges
38118 38690 xx Colombe
38120 38190 xx La Combe-de-Lancey
38121 38260 xx Commelle
38124 38630 xx Corbelin
38125 38710 xx Cordéac
38126 38700 xx Corenc
38127 38710 xx Cornillon-en-Trièves
38128 38970 xx Corps
38129 38250 xx Corrençon-en-Vercors
38130 38260 xx La Côte-Saint-André
38131 38138 xx Les Côtes-d'Arey
38132 38970 xx Les Côtes-de-Corps
38133 38500 xx Coublevie
38134 38122 xx Cour-et-Buis
38135 38510 xx Courtenay
38136 38300 xx Crachier
38137 38210 xx Cras
38138 38460 Crèmiœ Crémieu
38139 38510 xx Creys-Mépieu
38140 38920 xx Crolles
38141 38300 xx Culin
38144 38790 xx Diémoz
38145 38160 xx Dionay
38146 38460 xx Dizimieu
38147 38730 xx Doissin
38148 38110 xx Dolomieu
38149 38300 xx Domarin
38150 38420 xx Domène
38151 38130 xx Échirolles
38152 38300 xx Eclose
38153 38360 xx Engins
38154 38740 xx Entraigues
38155 38380 xx Entre-deux-Guiers
38156 38300 xx Les Éparres
38157 38780 xx Estrablin
38158 38320 xx Eybens
38159 38690 xx Eydoche
38160 38780 xx Eyzin-Pinet
38161 38260 xx Faramans
38162 38110 xx Faverges-de-la-Tour
38163 38580 xx La Ferrière
38165 38490 xx Fitilieu
38166 38530 xx La Flachère
38167 38690 xx Flachères
38169 38600 xx Fontaine
38170 38120 xx Fontanil-Cornillon
38171 38590 xx La Forteresse
38172 38080 xx Four
38173 38142 xx Le Freney-d'Oisans
38174 38260 xx La Frette
38175 38190 xx Froges
38176 38290 xx Frontonas
38177 38520 xx La Garde
38179 38610 xx Gières
38180 38260 xx Gillonnay
38181 38570 xx Goncelin
38182 38690 xx Le Grand-Lemps
38183 38490 xx Granieu
38184 38540 xx Grenay
38185 38000 Grenoblo Grenoble
38186 38650 xx Gresse-en-Vercors
38187 38450 xx Le Gua
38188 38320 xx Herbeys
38189 38540 xx Heyrieux
38190 38118 xx Hières-sur-Amby
38191 38750 xx Huez
38192 38570 xx Hurtières
38193 38080 xx L'Isle-d'Abeau
38194 38140 xx Izeaux
38195 38160 xx Izeron
38197 38280 xx Janneyrias
38198 38270 xx Jarcieu
38199 38200 xx Jardin
38200 38560 xx Jarrie
38203 38220 Lafrêd Laffrey
38204 38930 xx Lalley
38205 38250 xx Lans-en-Vercors
38206 38190 xx Laval
38207 38350 Lavâldens Lavaldens
38208 38710 xx Lavars
38209 38270 xx Lentiol
38210 38460 xx Leyrieu
38211 38440 xx Lieudieu
38212 38220 xx Livet-et-Gavet
38213 38690 xx Longechenal
38214 38660 xx Lumbin
38215 38200 xx Luzinay
38216 38470 xx Malleval-en-Vercors
38217 38350 Marciox / Marciœx Marcieu
38218 38260 xx Marcilloles
38219 38270 xx Marcollin
38221 38980 xx Marnans
38222 38620 xx Massieu
38223 38300 xx Maubec
38224 38350 xx Mayres-Savel
38225 38112 xx Méaudre
38226 38710 Mens Mens
38228 38620 xx Merlas
38229 38240 xx Meylan
38230 38300 xx Meyrié
38231 38440 xx Meyrieu-les-Étangs
38232 38440 xx Meyssiès
38235 38450 xx Miribel-Lanchâtre
38236 38380 xx Miribel-les-Échelles
38237 38142 xx Mizoën
38238 38440 xx Moidieu-Détourbe
38239 38430 xx Moirans
38240 38270 xx Moissieu-sur-Dolon
38241 38970 xx Monestier-d'Ambel
38242 38650 xx Monestier-de-Clermont
38243 38930 xx Le Monestier-du-Percy
38244 38122 xx Monsteroux-Milieu
38245 38160 xx Montagne
38246 38110 xx Montagnieu
38247 38390 xx Montalieu-Vercieu
38248 38210 xx Montaud
38249 38330 xx Montbonnot-Saint-Martin
38250 38890 xx Montcarra
38252 38220 xx Montchaboud
38253 38860 xx Mont-de-Lans
38254 38770 xx Monteynard
38255 38940 xx Montfalcon
38256 38620 xx Montferrat
38257 38690 xx Montrevel
38258 38120 xx Mont-Saint-Martin
38259 38122 xx Montseveroux
38260 38460 xx Moras
38261 38510 Mouretél Morestel
38262 38570 xx Morêtel-de-Mailles
38263 38210 xx Morette
38264 38350 xx La Morte
38265 38770 xx La Motte-d'Aveillans
38266 38770 xx La Motte-Saint-Martin
38267 38260 xx Mottier
38268 38580 xx Le Moutaret
38269 38350 xx La Mure
38270 38140 xx La Murette
38271 38420 xx Murianette
38272 38160 xx Murinais
38273 38350 xx Nantes-en-Ratier
38274 38260 xx Nantoin
38275 38470 xx Serre-Nerpol
38276 38300 xx Nivolas-Vermelle
38277 38450 xx Notre-Dame-de-Commiers
38278 38470 xx Notre-Dame-de-l'Osier
38279 38220 xx Notre-Dame-de-Mésage
38280 38144 xx Notre-Dame-de-Vaulx
38281 38360 xx Noyarey
38282 38460 xx Optevoz
38283 38350 xx Oris-en-Rattier
38284 38260 xx Ornacieux
38285 38520 xx Ornon
38286 38520 xx Oulles
38287 38690 xx Oyeu
38288 38780 xx Oytier-Saint-Oblas
38289 38114 xx Oz
38290 38270 xx Pact
38291 38260 xx Pajay
38292 38850 xx Paladru
38293 38730 xx Panissage
38294 38460 xx Panossas
38295 38390 xx Parmilieu
38296 38490 xx Le Passage
38297 38510 xx Passins
38298 38550 xx Le Péage-de-Roussillon
38299 38970 xx Pellafol
38300 38260 xx Penol
38301 38930 xx Percy
38302 38740 xx Le Périer
38303 38570 xx La Pierre
38304 38119 xx Pierre-Châtel
38305 38730 xx Le Pin
38306 38580 xx Pinsot
38307 38270 xx Pisieu
38308 38590 xx Plan
38309 38320 xx Poisat
38310 38210 xx Poliénas
38311 38260 xx Pommier-de-Beaurepaire
38312 38340 xx Pommiers-la-Placette
38313 38350 xx Ponsonnas
38314 38530 Pont-Charrâ Pontcharra
38315 38480 xx Le Pont-de-Beauvoisin
38316 38230 xx Pont-de-Chéruy
38317 38800 xx Pont-de-Claix
38318 38780 xx Pont-Évêque
38319 38680 xx Pont-en-Royans
38320 38390 xx Porcieu-Amblagnieu
38321 38710 xx Prébois
38322 38680 xx Presles
38323 38480 xx Pressins
38324 38270 xx Primarette
38325 38120 xx Proveysieux
38326 38350 Pruniéres Prunières
38328 38950 xx Quaix-en-Chartreuse
38329 38970 xx Quet-en-Beaumont
38330 38470 xx Quincieu
38331 38140 xx Réaumont
38332 38140 xx Renage
38333 38680 xx Rencurel
38334 38420 xx Revel
38335 38270 xx Revel-Tourdan
38336 38121 xx Reventin-Vaugris
38337 38140 xx Rives
38338 38210 xx La Rivière
38339 38090 xx Roche
38340 38370 xx Les Roches-de-Condrieu
38341 38110 xx Rochetoirin
38342 38650 xx Roissard
38343 38480 xx Romagnieu
38344 38150 xx Roussillon
38345 38470 xx Rovon
38346 38440 xx Royas
38347 38940 xx Roybon
38348 38300 xx Ruy
38349 38550 xx Sablons
38350 38190 xx Sainte-Agnès
38351 38300 xx Saint-Agnin-sur-Bion
38352 38080 xx Saint-Alban-de-Roche
38353 38370 xx Saint-Alban-du-Rhône
38354 38480 xx Saint-Albin-de-Vaulserre
38355 38650 xx Saint-Andéol
38356 38680 xx Saint-André-en-Royans
38357 38490 xx Saint-André-le-Gaz
38358 38440 xx Sainte-Anne-sur-Gervonde
38359 38160 xx Saint-Antoine-l'Abbaye
38360 38160 xx Saint-Appolinard
38361 38350 xx Saint-Arey
38362 38960 xx Saint-Aupre
38363 38270 xx Saint-Barthélemy
38364 38220 xx Saint-Barthélemy-de-Séchilienne
38365 38118 xx Saint-Baudille-de-la-Tour
38366 38710 xx Saint-Baudille-et-Pipet
38367 38660 xx Saint-Bernard
38368 38140 xx Saint-Blaise-du-Buis
38369 38110 xx Sainte-Blandine
38370 38840 xx Saint-Bonnet-de-Chavagne
38372 38620 xx Saint-Bueil
38373 38500 xx Saint-Cassien
38374 38890 xx Saint-Chef
38375 38520 xx Saint-Christophe-en-Oisans
38376 38380 xx Saint-Christophe-sur-Guiers
38377 38110 xx Saint-Clair-de-la-Tour
38378 38370 xx Saint-Clair-du-Rhône
38379 38940 xx Saint-Clair-sur-Galaure
38380 38690 xx Saint-Didier-de-Bizonnes
38381 38110 xx Saint-Didier-de-la-Tour
38382 38120 xx Saint-Égrève
38383 38960 xx Saint-Étienne-de-Crossey
38384 38590 xx Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs
38386 38620 xx Saint-Geoire-en-Valdaine
38387 38590 xx Saint-Geoirs
38388 38450 xx Saint-Georges-de-Commiers
38389 38790 xx Saint-Georges-d'Espéranche
38390 38470 xx Saint-Gervais
38391 38650 xx Saint-Guillaume
38392 38460 xx Saint-Hilaire-de-Brens
38393 38260 xx Saint-Hilaire-de-la-Côte
38394 38840 xx Saint-Hilaire-du-Rosier
38395 38660 xx Saint-Hilaire du Touvet
38396 38350 Sent-Honorâ Saint-Honoré
38397 38330 xx Saint-Ismier
38398 38480 xx Saint-Jean-d'Avelanne
38399 38440 Sent-Jian-de-Bournê Saint-Jean-de-Bournay
38400 38430 xx Saint-Jean-de-Moirans
38401 38110 xx Saint-Jean-de-Soudain
38402 38220 xx Saint-Jean-de-Vaulx
38403 38710 Hèrans Saint-Jean-d'Hérans
38404 38420 xx Saint-Jean-le-Vieux
38405 38134 xx Saint-Joseph-de-Rivière
38406 38122 xx Saint-Julien-de-l'Herms
38407 38134 xx Saint-Julien-de-Raz
38408 38540 xx Saint-Just-Chaleyssin
38409 38680 xx Saint-Just-de-Claix
38410 38840 xx Saint-Lattier
38412 38380 xx Saint-Laurent-du-Pont
38413 38350 xx Saint-Laurent-en-Beaumont
38414 38970 xx Sainte-Luce
38415 38080 xx Saint-Marcel-Bel-Accueil
38416 38160 xx Saint-Marcellin
38417 38660 xx Sainte-Marie-d'Alloix
38418 38660 xx Sainte-Marie-du-Mont
38419 38930 xx Saint-Martin-de-Clelles
38420 38480 xx Saint-Martin-de-Vaulserre
38421 38400 xx Saint-Martin-d'Hères
38422 38410 xx Saint-Martin-d'Uriage
38423 38950 xx Saint-Martin-le-Vinoux
38424 38930 xx Saint-Maurice-en-Trièves
38425 38550 xx Saint-Maurice-l'Exil
38426 38530 xx Saint-Maximin
38427 38590 xx Saint-Michel-de-Saint-Geoirs
38428 38350 xx Saint-Michel-en-Beaumont
38429 38650 xx Saint-Michel-les-Portes
38430 38190 xx Saint-Mury-Monteymond
38431 38330 xx Saint-Nazaire-les-Eymes
38432 38500 xx Saint-Nicolas-de-Macherin
38433 38250 xx Saint-Nizier-du-Moucherotte
38434 38490 xx Saint-Ondras
38435 38660 xx Saint-Pancrasse
38436 38760 xx Saint-Paul-de-Varces
38437 38140 xx Saint-Paul-d'Izeaux
38438 38650 xx Saint-Paul-lès-Monestier
38439 38830 xx Saint-Pierre-d'Allevard
38440 38870 xx Saint-Pierre-de-Bressieux
38442 38380 xx Saint-Pierre-de-Chartreuse
38443 38160 xx Saint-Pierre-de-Chérennes
38444 38350 xx Saint-Pierre-de-Méaroz
38445 38220 xx Saint-Pierre-de-Mésage
38446 73670 xx Saint-Pierre-d'Entremont
38448 38370 xx Saint-Prim
38449 38070 xx Saint-Quentin-Fallavier
38450 38210 xx Saint-Quentin-sur-Isère
38451 38460 xx Saint-Romain-de-Jalionas
38452 38150 xx Saint-Romain-de-Surieu
38453 38160 xx Saint-Romans
38454 38160 xx Saint-Sauveur
38455 38300 xx Saint-Savin
38456 38710 xx Saint-Sébastien
38457 38870 xx Saint-Siméon-de-Bressieux
38458 38510 xx Saint-Sorlin-de-Morestel
38459 38200 xx Saint-Sorlin-de-Vienne
38460 38620 xx Saint-Sulpice-des-Rivoires
38462 38119 xx Saint-Théoffrey
38463 38160 xx Saint-Vérand
38464 38110 xx Saint-Victor-de-Cessieu
38465 38510 xx Saint-Victor-de-Morestel
38466 38660 xx Saint-Vincent-de-Mercuze
38467 38890 xx Salagnon
38468 38150 xx Salaise-sur-Sanne
38469 38970 xx La Salette-Fallavaux
38470 38350 xx La Salle-en-Beaumont
38471 38700 xx Le Sappey-en-Chartreuse
38472 38700 xx Sarcenas
38473 38260 xx Sardieu
38474 38360 Sassenâjo Sassenage
38475 38290 xx Satolas-et-Bonce
38476 38440 xx Savas-Mépin
38478 38220 xx Séchilienne
38479 38260 xx Semons
38480 38780 xx Septème
38481 38300 xx Sérézin-de-la-Tour
38483 38510 xx Sermérieu
38484 38200 xx Serpaize
38485 38170 xx Seyssinet-Pariset
38486 38180 xx Seyssins
38487 38200 xx Seyssuel
38488 38460 xx Siccieu-Saint-Julien-et-Carisieu
38489 38350 xx Siévoz
38490 38590 xx Sillans
38492 38650 Sinârd Sinard
38494 38460 xx Soleymieu
38495 38840 xx La Sône
38496 38150 xx Sonnay
38497 38350 Sotvela / Sotviala Sousville
38498 38300 xx Succieu
38499 38350 xx Susville
38500 38470 xx Têche
38501 38570 xx Tencin
38503 38660 xx La Terrasse
38504 38570 Tês Theys
38505 38260 xx Thodure
38507 38230 xx Tignieu-Jameyzieu
38508 38690 xx Torchefelon
38509 38110 xx La Tour-du-Pin
38511 38660 xx Le Touvet
38512 38300 xx Tramolé
38513 38650 xx Treffort
38514 38710 xx Tréminis
38515 38460 xx Trept
38516 38700 xx La Tronche
38517 38210 xx Tullins
38518 38740 xx Valbonnais
38519 38540 xx Valencin
38520 38730 xx Valencogne
38521 38350 xx La Valette
38522 38740 xx Valjouffrey
38523 38470 xx Varacieux
38524 38760 xx Varces-Allières-et-Risset
38525 38890 xx Vasselin
38526 38470 xx Vatilieu
38527 38114 xx Vaujany
38528 38410 xx Vaulnaveys-le-Bas
38529 38410 xx Vaulnaveys-le-Haut
38530 38090 xx Vaulx-Milieu
38531 38620 xx Velanne
38532 38460 xx Vénérieu
38533 38610 xx Venon
38534 38520 xx Vénosc
38535 38460 xx Vernas
38536 38150 xx Vernioz
38537 38290 xx La Verpillière
38538 38420 xx Le Versoud
38539 38390 Vèrtriox Vertrieu
38540 38113 xx Veurey-Voroize
38541 38630 xx Veyrins-Thuellin
38542 38460 xx Veyssilieu
38543 38510 xx Vézeronce-Curtin
38544 38200 Vièna Vienne
38545 38450 xx Vif
38546 38890 xx Vignieu
38547 38190 xx Villard-Bonnot
38548 38250 xx Villard-de-Lans
38549 38520 xx Villard-Notre-Dame
38550 38114 xx Villard-Reculas
38551 38520 xx Villard-Reymond
38552 38119 xx Villard-Saint-Christophe
38553 38090 xx Villefontaine
38554 38460 xx Villemoirieu
38555 38440 xx Villeneuve-de-Marc
38556 38150 xx Ville-sous-Anjou
38557 38280 xx Villette-d'Anthon
38558 38200 xx Villette-de-Vienne
38559 38470 xx Vinay
38560 38730 xx Virieu
38561 38980 xx Viriville
38562 38220 xx Vizille
38563 38500 xx Voiron
38564 38620 xx Voissant
38565 38340 xx Voreppe
38566 38210 xx Vourey
38567 38410 xx Chamrousse